Suomeksi | In English

Sähköpostilaatikon lisääminen

Kirjaudu sähköpostinhallintaan valitsemalla oikealla pudotusvalikosta "Sähköpostinhallinta". Tunnus ja salasana ovat tilausvahvistuksessa ilmoitetut, ellei niitä ole jälkeepäin muokattu toisiksi.

1. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse "Lisää postilaatikko".

2. Anna haluttu käyttäjätunnus mikä on samalla laatikon sähköpostiosoite (syötä vain ennen @ merkkiä tuleva osa)

3. Anna haluttu salasana ja kirjoita se uudelleen

4. Nimi kentän voin jättää tyhjäksi tai siihen voi kirjoittaa täydellisen nimen (Etunimi Sukunimi). Tämä näytetään vain sähköpostiohjelman osoiterivillä.

5. Paina "Lisää postilaatikko".

HUOM! Jokaiseen luotuun postilaatikkoon on käytävä kirjautumassa kerran ennen kuin ne toimivat. Palvelin aktivoi laatikon vasta ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Lataa tämä ohje
Aiheeseen liittyvää
Domain