Suomeksi | In English

CGI- ja PHP-ohjelmat

Omien CGI- ja PHP-ohjelmien ajaminen on mahdollista poislukien kielletyt ohjelmat jotka määritellään palvelun käyttöehdoissa. Ohjelmat on myös konfiguroitava oikein, jotta palvelin sallii niiden suorittamisen.

CGI-ohjelmat
Ajettavat .cgi tiedostot on aina sijoitettava hakemistoon public_htmk/cgi-bin.
.cgi tiedostojen oikeudet on aina asettettava arvoon 755 (-rwxr-xr-x).

PHP-ohjelmat
Omat PHP-ohjelmat voivat sijaita missä tahansa public_html hakemistossa tai sen alla olevissa hakemistoissa.
.php tiedostojen oikeudet on aina asetettava 644 (-rw-r--r--) tai palvelin ei tietoturvasyistä suorita niitä ja antaa sivulle 500-virheen.
Kaikkien hakemistojen oikeudet on aina asetettava 755 (-rwxr-xr-x) tai palvelin ei voi suorittaa niiden alla olevia tiedostoja.

Lataa tämä ohje
Aiheeseen liittyvää
Domain